Villa Palladio

Op de grens van Toscane en Umbrië, uitzicht over het meer van Trasimeno.

Villa Sopra

Op de grens van Toscane en Umbrië, uitzicht over het meer van Trasimeno.

Villa Palladio & Villa Sopra

 

U verblijft (uiteraard naar uw keuze) in een van onze twee accommodaties Villa Palladio of Villa Sopra, deze accommodaties liggen ca. 200 mtr van elkaar vandaan. De accommodaties zijn luxe afgewerkt, hebben uitzicht over het Trasimenomeer en zijn gelegen op de grens van Umbrië en Zuid-Toscane

Op loopafstand van de accommodaties is er een goedlopende bar / restaurant genaamd “Lo Scoiattolo” met mooie buitenterras waar je relaxed een cappuccino of biertje kan drinken en uiteraard heerlijk kan lunchen of dineren.

Villa Palladio

Villa Palladio, waar we in het middengedeelte zelf wonen, hebben we laten bouwen en is gereed gekomen in 2004. De Villa heeft vier gezellige appartementen (drie 2-persoons en een 4-persoons) allen met een mooi buitenterras met voldoende privacy.

Onze gasten aan het woord, zie de beoordelingen op de vakantiebeoordelingssite   9,6   review

Wandelen in Italie
Wandelvakantie in italie
wandelvakantie in Umbrie
Wandelvakantie Toscane

Villa Sopra

Villa Sopra, is een luxe villa waar we zelf de eerste twee jaar van ons verblijf in Italië hebben gewoond. De villa is onderverdeeld in 3 luxe en ruime appartementen, twee 4-persoons en een 2-persoons appartement. Allen met een mooi buitenterras met voldoende privacy.

Onze gasten aan het woord, zie de beoordelingen op de vakantiebeoordelingssite  8,7  review

Wandelen in Toscane
Wandelen in Umbrie
Wandelvakantie met accommodatie Umbrie
Wandelvakantie met accommodatie Umbrie